Networkmarketing

Networkmarketing

Young Living Essential Oils is een fantastische zakelijke kans voor iedereen. Als je zo gelukkig bent als ik ben met de essentiële oliën dan ga je vanzelf je ervaringen delen. Mensen die je kent zullen je vragen gaan stellen en je zult blij zijn om je geweldige resultaten te delen. Precies zo kreeg ik mijn eerste cheque van Young Living, gewoon door te delen! Aangezien Young Living een Networkmarketing of ook wel Multi Level Marketing Company is, wordt je betaald voor het verwijzen van mensen naar Young Living en voor het kopen van hun producten.

Eerst was ik er niet helemaal gerust op. Hoe kon het dat ik verzeild raakte in een soort van piramidespel? Maar toen ontdekte ik het grote verschil tussen MLM en een piramidespel. Weet je, een piramidespel is illegaal. Essentiële verkopen via een MLM-bedrijf is dat niet. Piramideprogramma’s verkopen geen producten of diensten en richten zich vooral op het werven van anderen voor niets anders dan geld.

Bekijk dit filmpje eens, een prachtige aanvullende uitleg

 

DE FEITEN

Multi-level marketing (mlm), netwerkmarketing of directe verkoop is een bedrijf waar je niet direct voor het bedrijf werkt, maar je vertegenwoordigt het bedrijf wel als een onafhankelijke distributeur.

Je verdient een inkomen door mensen door te verwijzen. Het is net als dat je eet bij je favoriete restaurant en je vertelt vervolgens aan je vrienden dat ze daar zeker ook eens moeten gaan eten. Het restaurant geeft je geen korting of een betaling voor de mensen die jij doorstuurt, MLM-bedrijven doen dat wel. Je vraagt je misschien af hoe het kan dat ze daar voor betalen maar bedenk je dan dat Young Living niet hoeft te betalen voor winkels, personeel en dat soort dingen. Ze betalen je als distributeur die andere mensen naar Young Living verwijst. Zo simpel is het!

Maar ik kan ben geen verkoper! Dat is wat ik veel mensen hoor zeggen. Geen probleem, wij verkopen ook niet. We delen onze liefde voor het product en vertellen onze ervaringen aan iedereen die het maar horen wil. Het goede is, je hoeft geen voorraad aan te leggen van al die producten. Je trakteert jezelf op de prachtige Premium Starter Kit zodat je zelf de essentiële oliën kunt gebruiken en ervaren. Geloof me, je zult me er later voor bedanken 😉

Je kunt zelf je werktijden bepalen. Je kunt van een half uur per dag tot maximaal 8 uur per dag besteden. Het is allemaal aan jou! Het gaat allemaal om de doelen die je wilt bereiken en de snelheid waarin je ze wilt bereiken. Echt de mogelijkheden zijn eindeloos!

Young Living heeft een van de beste compensatieplannen die er is. Wanneer jij je eigen team bouwt, groeit je inkomen en wordt het ook stabieler. Hoe groter je bent, des te meer commissie en bonussen je krijgt. Je kunt jezelf financiële vrijheid bieden.

Het beste is dat ik met een geweldig team werk waarvan jij ook deel kunt uitmaken. We delen informatie en ideeën, niet alleen over het gebruik van het product, maar ook over hoe je een bedrijf met succes kunt delen en opbouwen. Wij zijn allergisch voor agressieve verkooptactieken, delen is onze sleutel tot de snelle groei van ons bedrijf.

We helpen jou ook graag om aan de slag te gaan en om je eigen bedrijf te laten groeien.

 

Als je nog vragen hebt (ik kan me eigenlijk niet voorstellen van niet), aarzel dan niet om contact met mij op te nemen!