Ons team

Ons team

Wat je moet weten is dat wanneer je start met het gebruiken van de essentiële oliën van Young Living door het bestellen van je kit, je mag rekenen op de steun en hulp van ons team. Wanneer je een Premium Starter Kit koopt via deze website, krijg je de begeleiding van ons super team er bij kado – en dat is een geweldig iets, wij verwennen onze leden!

Onze leden hebben toegang tot een verscheidenheid aan bronnen die we bieden om ervoor te zorgen dat ze vanaf de eerste dag 200% worden ondersteund op hun Young Living-avontuur! Als lid van onze community heb je toegang tot onze exclusieve Facebook-groep, maandelijkse cursussen en workshops, middelen over hoe ook jij distributeur kunt worden en de geweldige mogelijkheden die dat geeft en nog veel meer!

Wil je graag iets om handen hebben of wil je gewoon beginnen als Young Living-distributeur? Maakt eigen baas zijn, je niet bang? Wil je reizen, wereldwijd nieuwe vrienden ontmoeten? We verwelkomen je graag in ons team en helpen je waar je wilt!

Vind je het eng om als ​​onafhankelijke distributeur aan de slag te gaan? Ook dan verwelkomen we je graag en je helpen en trainen je met passie en plezier! Je doet dit niet alleen.

We zijn gepassioneerd om andere mensen te helpen hun eigen avontuur te creëren met Young Living! Of je nu meer wilt weten over essentiële oliën en het gebruik ervan of dat je meer wilt weten over het distributeurschap en een weg voor je dromen waar te maken, we plannen graag een afspraak met je om je er alles over te vertellen!

Naast de dagelijkse ondersteuning bieden wij je een groot aantal bestanden om ook jouw bedrijf als distributeur te laten groeien je te helpen de ladder te beklimmen.  Informatie van gepassioneerde distributeurs die, net als jij, het avontuur zijn begonnen.

Hier een overzicht van het jaarlijkse inkomen overzicht die het minimale en maximale inkomen laat zien bij Young Living in de VS, aan de hand van de gemiddelde salarissen.