Young Living

Young Living

Als de wereldleider in essentiële oliën gelooft Young Living dat iedereen een leven vol overvloed en welzijn verdient. Hun visie is om de levens veranderende voordelen van essentiële oliën voor elk huis, gezin en levensstijl te brengen.

 

Hun verhaal begint meer dan 20 jaar geleden met een eenvoudige, zelfgebouwde distilleerderij van essentiële olie. Tegenwoordig zijn hun boerderijen wereldwijd te vinden en reikt ook de gemeenschap van distributeurs over de hele wereld. Vanwege de bewezen toewijding om het beste van de natuur te bieden, vertrouwen miljoenen hen om superieure essentiële oliën te leveren. Kwaliteitsnormen zijn daarbij enorm belangrijk.

Het Young Living Seed to Seal-programma is hun kwaliteitsstandaard. De drie pijlers van deze zorgvuldige aanpak – Sourcing, Wetenschap en Normen – maken het mogelijk om pure, authentieke essentiële oliën en essentiële olie-geïnfundeerde producten te leveren die jij en je gezin vol vertrouwen kunt gebruiken.

Young Living zet zich er voor in om de ultieme toonaangevende norm in essentiële olieproducten vast te stellen en te behouden. Young Living biedt een uitgebreide lijn van authentieke, essentiële olie-geïnfundeerde oplossingen die het beste van de natuur vertegenwoordigen.

 

Deze unieke aanpak en de hoge normen maken Young Living uniek!

 

Door elke stap van de productie te begeleiden, zorgen ze voor pure essentiële oliën en producten die je nergens anders vindt.